niedziela, 28 października 2018

Dekorativni paneli pod kamnom

  Dekorativni paneli pod kamnom

Kako izbrati dekorativne plošče za stene?

Pri izbiri dekorativnih plošč za stene upoštevajte območje, namen in razsvetljavo prostora ter stopnjo vlažnosti. V spalnici in otroških sobah se lahko uporabi plutovin material, ki ga odlikuje visoka okoljska varnost. Izberite okrasno ploščo za kopalnico ali kuhinjo z zaščitnim slojem voska, ki izboljša zaščito pred vlago, ne absorbira vonjav in ne privlači prahu. Za zaključne loggie so primerne zimske vrtove iz umetne dekorativne plošče. Listi so najbolje kupljeni z majhno rezervo, kar omogoča možnost zamenjave ali drobnega popravila. Če med montažo napake nastanejo ali opraskajo, lahko dekorativne plošče za stene enostavno nadomestijo drugi.
  Dekorativni paneli pod kamnom

Dekorativni paneli pod kamnom

Dekorativne plošče so umetni materiali za končno obdelavo, ki so izdelani tako za fasadno oblogo kot za notranje stene. Uporablja se tako v stanovanjskih kot nestanovanjskih (pisarna, trgovina na drobno, itd.). Za razliko od dekorativnih ploščic imajo nekoliko drugačne parametre - veliko dlje od prvih.

Druge plošče pod opeko

Za notranjo dekoracijo proizvajalci proizvajajo "opeke" plošče iz vlaknenih plošč, vezanega lesa, lesonit, gipsa, steklenih vlaken in HDF. Vsak material, ki je del vloge v določenih omejitvah. Nekateri nimajo dovolj vlage ali nenaravne posnemanja teksture opeke, drugi imajo visoko ceno ali nizko trdnost, drugi pa imajo veliko težo ali določene neprijetnosti med namestitvijo. V zvezi s tem imajo zgornji materiali manj povpraševanja v primerjavi s PVC ali MDF.
  Dekorativni paneli pod kamnom

Vrste in značilnosti kamnitih fasadnih panelov

Pripravljene fasadne plošče, ki izgledajo kot pravi divji kamen, se lahko formalno razdelijo na dve glavni vrsti. Tip 1 vključuje fasadne plošče iz PVC ali vinila. Te kamene plošče iz vinila in PVC imajo enotno strukturo. Fasadne plošče te vrste so najpogostejše, saj so njihovi stroški nekoliko nižji od plošč, ki pripadajo tipu 2.

Opečne plošče za notranjo dekoracijo: vrste, lastnosti in prednosti

Kot material za notranjo dekoracijo so se relativno nedavno pojavile zidne plošče, ki posnemajo opeke. Izdelane so iz različnih materialov, se razlikujejo po slogu in obstajajo različne vrste.
  Dekorativni paneli pod kamnom

Kako namestiti stenske plošče pod kamen za notranjo dekoracijo

Priprava na namestitev modulov

Pred montažo stenskih plošč je treba izvesti vrsto pripravljalnih del. Za kaj:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty