wtorek, 30 października 2018

Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Zoniranje v otroški sobi za dva otroka

Tradicionalno je območje prostora v funkcionalne prostore. V sobi enega otroka je praviloma spalni prostor, prostor za shranjevanje, študijsko območje, prostor za igre in hobije.
  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Otroci za dve dekleti ali dva fanta

Tukaj je položaj lažji. Ne boste se morali boriti s tem, kako uravnotežiti krhko enakost med spoloma, vendar to ne odpravlja odgovornosti, ki upošteva različne okuse istospolnih otrok. Če ste zasnovali za opremljanje sobe v enem slogu z dvema ležiščema, v bližnji prihodnosti pričakujete 20 kapljic valerijskega noči. Biti skrbno staršev dveh sinov ali hčera (še posebej), boste seveda poskušali poudariti individualnost vsakega v barvah, oblikah in zasnovi con.
  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Pogradi

Ta vrsta postelje je morda najbolj pomembna v sobi za dva otroka. Ležišča zagotavljajo velik prostor in v smislu oblikovanja izgledajo ugodno. Edina točka, ki jo je treba upoštevati, če je dvostenska različica pohištva višina stropov, ki ne sme biti manjša od 2,6 metra. V nasprotnem primeru bo otroku zelo slabo za spanje v drugem nadstropju.
  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Načini za prostorsko območje

Vrtec, v katerem živita dva otroka, mora biti razdeljen na območja. Zoniranje bo naredilo prostor bolj urejeno, ugotovilo, kje bo osebni in skupni prostor poudaril osnovne funkcionalne elemente.
  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Nasvet 3. Bolje je načrtovati namestitev pohištva, tako da sta miza in / ali posteljo na oknu

Najuspešnejša možnost za načrtovanje ozke otroške sobe (in katera koli druga), če sta dve coni, ki potrebujeta dobro osvetlitev - študija in spalnica, ki se nahaja v bližini okna ali čim bližje. Spodaj so primeri fotografij takega pohištva v notranjosti spalnic deklet in fantov (pomaknite se desno).
  Oblikovanje otroške sobe za dva otroka

Nasveti za dekoriranje otroka

Izbira barv in sloga

Otroci različnih starosti imajo vedno razlike v interesih, ki ne vplivajo na oblikovanje prostora. Vendar pa v primeru sožitja dveh deklet iskanje kompromisa ni tako težavno. Najpogosteje se barvne nastavitve tukaj ujemajo, ostaja pa le kombinacija dveh različnih stilistov. Torej, lahko prilagodite osebna območja vsake deklice v skladu z njihovimi željami. Še ena zanimiva možnost je horizontalna delitev prostora. Na primer, spodnji sloj bo ometan z ozadjem z znaki risanke, najvišja stopnja pa bo trajnejša in se osredotoča na okuse starejše sestre.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty