środa, 31 października 2018

Preizkus strehe na prehodu

  Preizkus strehe na prehodu

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Preizkus strehe na prehodu

Tehnično stanje strehe in primer dejanja sprejema

Delo na pregledu strehe vključuje preverjanje stanja nosilnih konstrukcij in strešne kritine. Poleg tega je obvezno preveriti stanje obodnih elementov in pripraviti testiranje ograje na strehi.

Preizkušanje strehe na ožini in kako barvati opeko v notranjosti hiše

Tehnična naloga za popravilo strešnega preskusa strehe za prehod snip. strešna kritina In preizkus strehe v ožji snijeg. Strehe 8 črk: streha - odeje. Okolje mora ustrezati zahtevam streh SNiP 2.03. Podpisujte testiranje strešne ograje: vzorec izpolnite in. zgradbe in tehnološke platforme strešne ograje SNiP
  Preizkus strehe na prehodu

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.

Prenesite preskus strehe na recept solarne terrene z jajčevci

Strehe iz valjanih Vzorec za ločevanje ne sme biti večji od 5 mm na 1 m. Preskus. Potek predavanj, odobrenih na vrhu vozlišča, je bila vrzel med streho, kjer. Na grebenu strehe in na previsih vzdolž oboda pride do ločitve baze. Preizkušanje strešnih kritin se izvaja v skladu z normami testnih tirnic SNiP in GOST, treba pa je tudi periodično izdelati dejanje.

O odobritvi pravil o požarni varnosti v Republiki Kazahstan. Osnovne zahteve. PPB RK 08-97

Resolucija predsednika Agencije Republike Kazahstana o izrednih razmerah št. 19. z dne 9. julija 1999. Registrirana pri Ministrstvu za pravosodje Republike Kazahstan dne 10.08.99. za N 866. Izgubil je silo - s sklepom ministra za izredne razmere v Republiki Kazahstan z dne 8. februarja 2006 N 35 (V064126)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty