sobota, 3 listopada 2018

Samostojna popravila kovinskih streh

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.

Popravilo kovinskih streh

Če želite jasno predstaviti stanje zgornjega dela hiše in predvideno količino popravil, morate pregledati streho. Postopek se opravi dneva takoj po dežju s podstrešja. Tako bodo možne kršitve prevleke in vseh puščanj jasno vidne na lumnu. Nujne lokacije so označene s kredo in prenesene v shemo, po kateri se pripravi načrt in ocena prihodnjega dela.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Zamenjava strešne plošče

Pogost tip popravila je popolna zamenjava strešnih listov. Če je število poškodovanih listov zelo veliko, je najbolje, da se popolnoma razstavi in ​​ponovno pokrije streho. V primeru zamenjave je pomembno, da se upošteva, kateri material je bil uporabljen za prevleko, da izberete liste z enako debelino in senco, širino enega lista. Previdno odstranite vse poškodovane dele, preverite stanje letve, toplotni izolator in hidroprotečne membrane. Vse materiale, ki imajo znake poškodb, je treba zamenjati, mokro izolacijo je treba sušiti ali zamenjati z novim.
  Samostojna popravila kovinskih streh

Remont streh

Pri izvedbi velikega remonta kovinske strehe je treba opraviti delo v enakem zaporedju kot pri gradnji nove strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty