wtorek, 30 października 2018

Kako okrasiti fotografije stopnišča

  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Ekonomična možnost za betonske stopnice

Za čiščenje betonske konstrukcije je treba vnaprej razmisliti o tem, kako obrezati stopnice v hiši. Najcenejša pot je njegova barva. Stopnišče, v tem primeru, bo videti strogo, vendar bodo koraki ostali hladni, trdi in neudobni. Ta zasnova se popolnoma prilega v notranjost, napolnjena z asketizmom in preprostostjo rešitev. Ta metoda je pogosto izbrana kot prednastavitev, izvedena za zaščito strukture pred uničenjem. V prihodnosti jo bodo obnavljali dražji materiali. Ne pozabite, da je pred barvanjem korakov potrebno pokriti cementno raztopino, ki mora vsebovati trdno drobtino.
  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Kaj morate vedeti v fazi projektiranja hiše?

V stopnico naredite stopnice v drugo nadstropje z lastnimi rokami pod močjo vsakega. Toda, ko začnete graditi stopnišče, bodite pozorni na gradbene norme za načrtovanje SNiP 2.08.01-89 "Stanovanjske stavbe" v smislu zasnove in gradnje stopnic, kjer je navedeno:
  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Dekorativno oblikovanje stopnic

Stopnišče je edinstven konstruktivni in umetniški element lesene notranjosti, ki vključuje najbolj neverjetne ideje in rešitve arhitekta. Možnosti dekoriranja stopnic so zelo raznolike.
  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Vodniki pri izbiri stopnic za stopnice ↑

Dejstvo je, da je obloga stopnic dekorativna oblika obstoječih lesenih okvirjev, kovinskih konstrukcij ali betonskih poti s stopnišči. Končni rezultat je treba kombinirati z optimizacijo operativnih značilnosti in z oblikovanjem udobnih pogojev. Pomemben argument, ki upravičuje prednost materiala in načina izvajanja, je vprašanje, ali je stopnišče mogoče dokončati z lastnimi rokami. Če povzamemo argumente "za" in odštejemo vse vidike z besedilom "proti", bo lastnik odločil.
  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Standardne in po meri velikosti

Standardne velikosti

Standardno stopnišče je širino 70 cm. Ta širina omogoča odrasli, da se prosto giblje po stopnicah v dveh smereh. Upoštevati pa moramo tudi, da če je stopnišče pogosto povpraševanje in morda bo potrebno prenesti pohištvo, je bolje uporabiti stopnišče s standardi od 1,25 do 1,5 m. Na takem stopnišču se lahko prosto giblate skupaj.
  Kako okrasiti fotografije stopnišča

Soočanje z lesenimi stopnicami

Dokončanje lesenih stopnic se izvaja s pomočjo visokokakovostnega, posebnega premaza, ki se najprej nanese in nato varno pritrdi na površino samega koraka. Poleg tega velja za vsa prosta območja med njimi. Potem je vse skrbno zapečateno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty