piątek, 2 listopada 2018

Demontaža ruberoida

  Demontaža ruberoida

Odstranjevanje strešne kritine na strehi stavbe

Če ste soočeni z nalogo obnove strehe z mehko streho v obliki keramičnih vlaken, ne smete misliti, da je to mogoče storiti na "ena dva". Da bi odstranili obrabljeno streho, morate najprej določiti, na kakšni podlagi je bila izvedena instalacija. Obstajata dve možnosti: v prvem primeru gre za leseno letev, v ploščah drugega tla, to je na estrihu. Če je to potrebno storiti na strehi velike stanovanjske stavbe, običajno takšno rušenje na višini opravljajo zaposleni v specializirani službi z ustreznimi kvalifikacijami.
  Demontaža ruberoida

Demontaža ruberoida v Sankt Peterburgu

Krovni material se večinoma uporablja za kritje visokih stavb, industrijskih prostorov, tovarn itd. Zaradi svoje toplotne izolacije in drugih zaščitnih lastnosti je postala posebna priljubljenost in se še vedno uporablja obojestransko. Trajanje delovanja strešnega materiala s pravilno montažo v skladu z vsemi standardi se giblje od 15 do 30 let. Kljub temu pa je zelo pogosto potrebno popolnoma razstaviti strešni material ali delno z zamenjavo določenih delov strehe.
  Demontaža ruberoida

Korak za korakom navodila za pokrivanje strešne kritine s krempljem

Danes je strešni material na voljo v dveh različicah. Plain, ki je znana že dolgo, in s kamnitimi žetoni. Ob namestitvi pokrova strehe se uporabljajo obe. "Preprost" strešni material je položen na prvi sloj in material z drobtino je položen na vrh. Treba je opozoriti, da je treba strešne kritine s črpalko v suhem vremenu.
  Demontaža ruberoida

Demontaža pocinkane strehe

Pocinkana streha lahko traja dovolj dolgo v primerjavi z zgoraj navedenim, bolj odporna na zunanje vplive, zgrajena je na trdni podlagi, zato za njegovo razstavljanje ne bo potrebno samo posebno orodje, temveč tudi izkušnje takih del pri izvajalcih. Naše osebje bo delno ali popolno demontažo.

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža ruberoida

Vzdrževanje in popravilo

Če želite streho, prekrito s streho, čutiti, da traja dlje časa, ga redno pregledujte. To bo omogočilo pravočasno odkrivanje in opozarjanje na morebitna problematična mesta. Po potrebi se popravi v naslednjem zaporedju:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty