piątek, 2 listopada 2018

Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

Ogrevanje rekonstrukcije

Glavna naloga ogrevalnega sistema v kateri koli sobi je, da se zagotovi toplota. Če ste povečali stroške goriva, hkrati pa se toplota zmanjšuje bolj in bolj, potem je čas razmišljati o spremembi toplotnih komunikacij ali njihovem rekonstrukciji. Običajno se napake odkrijejo tik pred pričetkom ogrevalne sezone, tako da vsak odjemalec želi čim hitreje pripraviti svojo ogrevalno opremo za bližajoči se hlad.
  Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

Obseg rekonstrukcije ogrevalnega sistema

Za rekonstruirane ogrevalne sisteme gradbene šifre nalagajo enake zahteve glede energetske učinkovitosti kot pri ogrevalnih sistemih novih stavb. V skladu z normami celotna rekonstrukcija ogrevalnega sistema vključuje naslednje delo:
  Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

Ekonomski izračuni za zamenjavo ogrevanja od kotla do plinskega sistema radiacijskega ogrevanja FRACCARO

Zakaj ste se odločili zamenjati tradicionalno ogrevanje proizvodnih delavnic s plinskim sistemom sevalnega ogrevanja?
  Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

ZAMENJAVA RADIJATORJEV OGREVANJA V APARTMAJU.

Gretje se je začelo, vendar niso vsi apartmaji topli. V nekaterih stanovanjih so rahlo topli akumulatorji in prebivalci prisiljeni nositi volnene nogavice vse pozimi, v drugih pa odpirajo zračnike zaradi neznosne toplote. Takšne razmere lahko nastanejo iz več razlogov, vendar je eden od glavnih razlogov kršitev toplotne bilance stanovanjske zgradbe, vključno zaradi nepooblaščene zamenjave radiatorjev za ogrevanje v stanovanju ali vgradnje dodatnih baterijskih odsekov v stanovanja.
  Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

Rekonstrukcija in modernizacija ogrevalnega sistema

Potrebujete obnovo ogrevanja v Moskvi ali regiji? Na naslov ste prišli. Glavni namen ogrevalnih sistemov v vseh stavbah je zagotoviti toplino in udobje. Če ste opazili, da vaš ogrevalni sistem porablja vedno več goriva ali električne energije, hkrati pa se zmanjša tudi učinkovitost toplote, potem je čas resno razmišljati o zamenjavi termalnih naprav ali izvedbi njihove popolne rekonstrukcije.
  Rekonstrukcija ogrevalnega sistema

Kaj pomeni toplotna modernizacija zgradbe?

Strokovnjaki ta koncept opredeljujejo kot niz ukrepov za pripravo stanovanjske stavbe v skladu s sodobnimi standardi energetske učinkovitosti. To vključuje ukrepe, povezane z zmanjševanjem toplotne izgube iz stavb skozi stene, stropove, strehe, klete, itd. Velika toplotna izguba nastane zaradi nizke toplotne učinkovitosti in slabe zračne stene starih oken in vrat. Poleg tega termo-modernizacija vpliva na ponovno opremo inženirskih sistemov (prezračevanje, ogrevanje, oskrba s toplo vodo), prehod na kombinirane (geotermalne sončne) vire toplotne energije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty