wtorek, 30 października 2018

Letala za stopnišča za naprave

  Letala za stopnišča za naprave

Značilnosti oblikovanja

Marš je število stopnic med dvema nadstropjema ali ploščadoma. Če se odločite, da boste na stopnicah v hiši naredili svoje roke, se prepričajte, da ste se seznanili s pripomočkom za stopnice in platforme različnih vrst. Da bi oblikovali varno in estetsko, morate upoštevati seznam zahtev. Najpogosteje so stopnice iz betona, lesa in kovine. Za armirani beton je potrebno pripraviti opaž za stopnišča.
  Letala za stopnišča za naprave

Vgradnja stopnišč in lokacij opečnih in velikih blokov. Balkonske plošče

Lestvice in platforme. Elementi lestve so nameščeni, ko so postavljene stene. Vmesna ploščad in prvi marš so nameščeni ob polaganju notranjih sten stopnišča, drugega (nadstropja) ploščadi in drugega pohoda - ob koncu zidu tla.
  Letala za stopnišča za naprave

Splošna definicija struktur

Marš je neprekinjen niz korakov, ki se nahajajo med dvema platformama ali nivoji. Naprava po stopnicah je poševna, ravna in ukrivljena. Če ima lestvica več maršev, potem se prva začne z imenom, zadnja pa - dan. Črta, ki je sredi marša, se imenuje linija streljanja. Ta črta ne sme biti bližja od 30 centimetrov od roba uporabne širine.
  Letala za stopnišča za naprave

Vgradnja lestnih konstrukcij

Ta dela se začnejo šele potem, ko so v celoti pritrjene vse stopnice, preverjene so za enakomernost in varno pritrjene. Istočasno se morajo prepričati, da se po stopnicah vzpostavi v skladu z vsemi normami in pravili, ki se natančno opirajo na pristajanje in so pravilno pritrjeni.
  Letala za stopnišča za naprave

Profilirano betonsko stopnišče

Montažne armirane betonske stopnice so ognjevarne konstrukcije in so nameščene v posebni sobi - stopnišče. V prisotnosti žerjavne opreme za gradnjo hiše takšne stopnice omogočajo učinkovito in hitro delo. Posebej primeren za hitro gradnjo montažnih stopnic iz velikih armiranobetonskih elementov. V praksi gradnje stanovanjskih stavb so najpogostejše tipične armiranobetonske stopnice z nagibom maršev 1: 2. Poleg tega so v kočah, ki zasedajo veliko manjše površine, pogosteje uporabljene strme lestve z naklonom 1: 1,75 in 1: 1,5.
  Letala za stopnišča za naprave

Naprava stopnic in ploščadi - značilnosti

Položaj iztovarjanj, meritev se določi na začetku nastanka gradbenega projekta. Dejstvo je, da je iz njihove pristojne montaže, ob upoštevanju njihovih strukturnih značilnosti, načrtovan celoten objekt. V večini primerov se uporabljajo kovinske stopnice in ploščadi. Namestitev pristanišča poteka v več fazah, in sicer:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty