wtorek, 30 października 2018

50 metrov koliko tal

  50 metrov koliko tal

Glasbene fontane v Dubaju

Pri izbiri časa za izlet v stolp Burj Khalifa, poskusite ne zamudite večerne predstave, ki poteka od Dubai Mall - najlepšega fontana v Dubaju, ki se začne vsak dan ob 18:00, traja 5 ur. Proizvodnja je vključevala 6000 svetil in 50 barvnih reflektorjev na platformi, dolga 300 metrov. Zasnova 5 krogov vodnjakov, povezanih z dvema lokoma, kot da oživi: poje, plese in užitek z neverjetnimi posebnimi učinki. Oglejte si vodno razstavo, mimogrede, lahko brezplačno, v neposredni bližini vodnjaka.
  50 metrov koliko tal

Kako dobiti dovoljenje za individualno stanovanjsko gradnjo? Kaj morate vedeti razvijalca?

Organi za izdajanje dovoljenj sledijo vrstnemu redu razvoja in se dogovorijo o dokumentih za IZhS RSN 70-88. Zahvaljujoč jim je določena ne le natančnost ploskve, ampak tudi postavitev stanovanjskih in pomožnih stavb. Ta projekt bi moral biti dobro premišljen, saj se to, kar ni prikazano v načrtu, prizna kot neodobreno strukturo in ga je treba porušiti ali ponovno dogovoriti.

Največji nebotičniki.

Nebotičnik (angleški nebotičnik) - zelo visoka stavba. Nebotičnik je samostojna zgradba, ki je enakomerno porazdeljena navpično na tla, namenjena življenju in delu ljudi. V ruskem jeziku se uporablja izraz "visoka stolpnica" ali preprosto "visoka rast".
  50 metrov koliko tal

Moskva je zdrobila nebo

Dodatna omejitev nadmorske višine je zagotovljena v območjih panoramskega pogleda na spomenike kulturne in zgodovinske dediščine mesta, kar je 56% površine Moskve. Dodal je tudi, da se bodo začeli predmeti, katerih višina presega 75 metrov, zaključena.
  50 metrov koliko tal

Pokličite osebnega strokovnjaka!

Kot vidite, za nakup hiše v regiji Tyumen je dovolj, da začnete analizirati svoj finančni položaj in objektivno oceno možne hipoteke (če nameravate zaprositi za hipoteko). Vse to, pa tudi iskanje primernega predmeta in izbira optimalnega načina nakupa, je bolje zagotoviti strokovnjakom - vedo vse, kako prihraniti pri nakupu stanovanj brez tveganja. Poleg tega so stranke AN Etazhi zavarovane pred finančnimi tveganji transakcije! Pokličite, vam bomo pomagali, da postanete lastnik stanovanj!
  50 metrov koliko tal

Ogrevanje dvonadstropne sobe

Stanje: plinski kotel bo v sobi. Površina vsakega nadstropja je 80 kvadratnih metrov, višina stropa je 2,5 m. Dobavljen je zemeljski plin (v primeru, če gre za utekočinjene plinske šobe v kotelu).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty