niedziela, 28 października 2018

Gradnja dveh hiš

  Gradnja dveh hiš

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Gradnja dveh hiš

Značilnosti in prednosti

Dvonadstropna okvirna hiša je primerna za družino z dvema, tremi otroki zaradi svoje udobnosti. V prvem nadstropju je dnevna soba in kuhinja, v drugem - spalnici. V tej hiši je primernejše srečanje z gosti.
  Gradnja dveh hiš

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)

Gradnja hiš in vikend

BENPAN je tehnologija, zasnovana za gradnjo hiše v vsakem letnem času. Garnitura armiranobetonskih rebrastih plošč BENPAN je v skladu s projektom oblikovana v tovarni, kar omogoča visoko arhitekturno raznolikost in edinstvenost vsake hiše. Tudi pri gradnji hiše ali koče v skladu s standardnim dizajnom, bo vsaka hiša edinstvena, saj vam tehnologija omogoča, da hitro zgradite osnovno hišo - temelj, stene in tla - in jo nato s pomočjo fasadne dekoracije dekorirate po svoji volji.
  Gradnja dveh hiš

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.
  Gradnja dveh hiš

Prednosti in slabosti

Blok pene je majhen blok velikosti 30 × 40 × 60 cm, izdelan iz penjenega betona. Je siva in nekoliko težka, medtem ko se ne utaplja v vodi. Proizveden z mešanjem cementa, posebne pene, vode in peska.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty