poniedziałek, 29 października 2018

Vitražni fasadni fasadni vozli

  Vitražni fasadni fasadni vozli

Strukturna zasteklitev ALT F50 SG

Predlagani sistem strukturnih zasteklitev je namenjen izdelavi prosojnih fasad brez vidne pritrditve stekla. Pritrditev polnjenja poteka od polnilnega konca. Toplotnoizolacijski materiali so nameščeni v prostoru med steklenimi enotami, zunaj pa je šiv zatesnjen s silikonsko tesnilno maso ali tesnilo. Osnova za ta sistem je sprednji sistem ALT F50.
  Vitražni fasadni fasadni vozli

Video tehnologija fasadna zasteklitev stavb

Fasadna zasteklitev stavb in njene prednosti

Raznolikost barv in vrst stekla, skupaj z inovativnimi inštalacijskimi tehnologijami, naredi sprednjo zasteklitev nekakšen znak organizacije, ki pritegne pozornost potencialnih obiskovalcev, navdihuje zaupanje poslovnim partnerjem ter ustvarja optimalno udobje in varnost pri delu. Poleg tega imajo sistemi za fasadne zasteklitve naslednje prednosti pred drugimi vrstami oblog.
  Vitražni fasadni fasadni vozli

Vrste pajkovega stekla

Obstaja več možnosti za točkovno fiksiranje stekla pri oblikovanju fasad hiš. To je odvisno od želje naročnika ali arhitekta, pa tudi od obstoječih objektov, potrebnih tehničnih lastnosti in zahtev za gradbišče. Če potrebujete vitražne fasade ali prezračevane fasade, cena te vrste dela ne sme ustaviti.
  Vitražni fasadni fasadni vozli

Strukturne značilnosti

Strukturna zasteklitev pomaga doseči vizualni učinek trdne steklene stene. V ta namen se za varno pritrditev uporabljajo posebni strukturni elementi, pri tem pa skrivajo sami pritrdilni elementi. To dosežemo z lepljenjem plošč oken z dvojno zasteklitvijo in posameznih elementov z regalom in vijakom, pritrjenim na fasadi stavbe.
  Vitražni fasadni fasadni vozli

Prednosti sistema rack-mount

Sistem za zasteklitev in fasadne zasteklitve ima veliko prednosti, ki so izra'ene v izvrstni toplotni izolaciji, kar prihranjuje pri ustvarjanju ugodnega podnebja znotraj stavbe. Poleg tega so takšni sistemi enostavno nameščeni in možnosti montaže so raznolike. Na primer, zapah s stojalom lahko združimo na enega od več načinov, pri čemer prva vključuje uporabo prekrivanja, medtem ko je stojalo brez groove. Druga metoda povezave se imenuje priklop, z uporabo drsne matice. Toda, ko je v regalu nameščen utor, se uporablja metoda prekrivanja z mletjem.
  Vitražni fasadni fasadni vozli

Priprava mesta za namestitev

Pred montažo je potrebna pripravo lokacije za sestavljanje elementov v montažne oznake, kot tudi za izbiro orodij in naprav za izvedbo seznama del.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty