czwartek, 1 listopada 2018

Polaganje plinskih silikatnih blokov na raztopini

  Polaganje plinskih silikatnih blokov na raztopini

Cementno-peskovna malta

Večina razvijalcev še vedno raje uporablja cementno-peskovito malto za polaganje sten. Blokirni elementi iz gaziranega betona za tako raztopino rahlo povečajo prihodnjo toplotno izgubo zaradi prisotnosti ti. "Hladni mostovi" pa vodijo, čeprav v nepomembno, cenejšo konstrukcijo. Strukturna trdnost pri uporabi cementnih ali lepilnih zmesi ostaja enaka. Pri uporabi cementnih peskovnih maltnih blokov za napravo je potrebno izvesti naknadno stensko izolacijo. Pri uporabi iste lepilne raztopine ni mogoče izvesti izolacije.

Zidarski zidovi

Začnite postaviti stene iz vogalov hiše. Prvič, pojdite v najbolj dvignjen vogal, če niste vsi enaki, v vsakem primeru pa se izognite razliki v ravneh, večjih od 5 cm. V prihodnosti se bodo zlaganje blokirale z uporabo posebnega lepila, pri namestitvi prve vrste pa se za odpravo nepravilnosti uporabi cementno-peskovsko-apnenska mešanica z debelino približno 20 mm. Gradnja hiše določa razpoložljivost posebnih orodij za gradnjo mešanic. Sesanje mešanice se opravi z lopatico ali lopatico, izravna so vogali prve vrstice, ki strogo nadzirajo vodoravno in navpično.
  Polaganje plinskih silikatnih blokov na raztopini

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.

Nekaj ​​nasvetov za polaganje plinskih silikatnih blokov

  • Začetni bloki morajo biti iz vogalov stavbe. Po tem se kabel poveže med vogali, s katerimi lahko upravljate ravno črto celotne vrste.
  Polaganje plinskih silikatnih blokov na raztopini

Značilnosti gradnje plinskega silikata

Plinski silikat ima prednosti in slabosti, povezane z njegovimi lastnostmi - porozno strukturo. In zato ima gradnja zidov nekaj razlik. Upoštevati jih je treba, sicer bo v dvomih zanesljivost in obstojnost hiše.
  Polaganje plinskih silikatnih blokov na raztopini

Značilnosti gradbenega materiala

Priljubljenost blokov je posledica dejstva, da ima ta material visoko trdnost, toplotno in zvočno izolacijo, nizko težo in polaganje plinskih silikatnih blokov z lastnimi rokami hitro in enostavno. Druga prednost tega materiala je, da jo proizvaja metoda rezanja niza, kar vam omogoča, da dobite natančne geometrijske dimenzije blokov, tako da lahko tudi začetnik dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty