środa, 31 października 2018

Notranja dekoracija hotela

  Notranja dekoracija hotela

Značilnosti popravila hotelov

Med obnovo hotelskih prostorov so lastniki podjetij na izvajalca postavili posebne zahteve. Po eni strani se nanašajo na varnost uporabljenih materialov na drugi strani - na idealno preverjeni projektni načrt vsakega od prostorov.
  Notranja dekoracija hotela

Notranjost hotela, 2. del

Predstavljamo drugi del izbora fotografij, posvečenih oblikovanju notranjosti hotela. Glej tudi prvi del fotografij v notranjosti tega hotela.
  Notranja dekoracija hotela

Zunanjost in notranjost

Zunaj stavbe so obložene z opečnimi in marmornimi črtami. Pred pripravo kamna je bil kamen previdno pripravljen - v posebni regali so bili zasnovani in oblikovani, označeni in nato položeni. Prvič so bili privlačni umetniki za ta razred gradnje, ki so hotelske restavracije oblikovali na različne načine. Svetilke, lesene plošče in aluminijasta obarvana okna so bila naročena v tujini.
  Notranja dekoracija hotela

Dobrodošli v celoti

Notranjost vsakega hotela Marton je zasnovana po posameznem projektu. Notranja dekoracija ustreza najnovejšim trendom na področju oblikovanja. Hotelske sobe so opremljene s klimatsko napravo, italijansko sanitarno inženirstvo, ergonomsko pohištvo, plazemske televizije in druge pripomočke. Gostom je na voljo osebni varno shranjevanje njihovih dragocenosti. Mini bar ima impresiven izbor brezalkoholnih pijač. Menjava posteljnine in čiščenje se izvaja vsak dan.
  Notranja dekoracija hotela

Odprtje hotela

Oblika mini-hotela je optimalna, če samo vstopite v hotelsko dejavnost. Vendar morate vedeti: tudi majhen hotel bo zagotovo zahteval precejšnje naložbe, zato morate biti pripravljeni, da se ne bo takoj odplačal. In ena od prvih nalog, ki jih bo moral prihodnji podjetnik rešiti, je pritegniti vlagatelje. Toda preden razmislite o financiranju podjetja, se morate odločiti, kateri hotel želite odpreti.
  Notranja dekoracija hotela

Gradnja modularnih hotelov je velika naložba.

Vsi zgoraj navedeni dejavniki znatno zmanjšajo stroške izgradnje mobilnega motela in to naložbeno možnost omogočijo zelo donosno za vlagatelja. Na primer, če morate hitro zgraditi majhen hotel na prometni zvezni avtocesti (naj bo, recimo, M4-Don, M7 ali Leningradka), potem je izgradnja modularnega hotela odlična rešitev za ta problem! S pravilnim pristopom je realno organizirati celotno mrežo takšnih cestnih krajev - ta niša še vedno ni zasedena v naši državi in ​​za mlade podjetnike pušča precej prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty