piątek, 2 listopada 2018

Notranja opečna hiša

  Notranja opečna hiša

Kaj lahko okrasite stene znotraj hiše

Če boste končali zidove v opečnati hiši, v kateri boste redko in le poleti, v nobenem primeru ne smete uporabljati suhih zidov, ker "ne maram" vlago in temperaturne spremembe. Ni treba lepiti sten z ozadjem, ker tudi brez ogrevanja ne morejo zdržati dolga obdobja. V tem primeru je najprimernejši zaključek "mokri omet" (opis spodaj).
  Notranja opečna hiša

Notranja opečna hiša

Zunanja dekoracija je namenjena ustvarjanju dekorativnega in uporabljenega za zaščito strukture pred vplivi zunanjih dejavnikov narave. Vendar pa je treba ustvariti tudi notranjo mikroklimo. To se naredi ne le za udobje bivanja v hiši, ampak tudi za preprečevanje poslabšanja strukturnih elementov stavbe. Treba je omeniti, da je notranjost opečne hiše izvedena glede na pogoje bivanja v njej, na primer, lahko ostaneš v hiši le za eno sezono ali v živo skozi celo leto. Glede na ta dejavnik je izbran način notranje opreme.
  Notranja opečna hiša

Opeka hiša: prednosti in slabosti

Če želite ugotoviti, da je bolje izdelati notranje zidove opeke, morate poznati pozitivne in negativne vidike takih struktur. Opozoriti je treba, da je opeka optimalen gradbeni material z dobrimi karakteristikami (zvočna izolacija, toplotna izolacija, mehanska trdnost itd.). Njegova majhnost in teža vam omogočata, da z lastnimi rokami zgradite stavbe katerekoli oblike.

Kako dokončati strukturo opeke

Za gradnjo hiš so ljudje dolgo uporabljali opeke ali gradbene bloke. Po zaključku gradnje je stavba izpostavljena zaključnemu delu z notranje strani, pogosto pa se zaključi tudi zunaj. V ta namen so na voljo številni materiali. Razmislite o nekaterih.
  Notranja opečna hiša

Youdo množična izmenjava. Najboljši mojstri

Prebivalci Moskve in Sankt Peterburga imajo odlično priložnost, da najdejo strokovnjake za notranjo dekoracijo opečne hiše, ki bo najbolje ustrezala vsem zgoraj navedenim zahtevam. Če želite to narediti, morate uporabljati storitve crowdsourcing Youdo. Upravljanje tega vira izvaja stalno spremljanje kakovosti storitev, ki jih zagotavljajo mojstri, kar zagotavlja popolno varnost vaših transakcij. Če želite poklicati strokovnjaka, boste morali opraviti le nekaj preprostih korakov, in sicer:
  Notranja opečna hiša

Pluta in lesni premaz

Pluta je zelo primerna za dekoracijo sten v otroških sobah in spalnicah. Ima odlične zvočne izolacijske lastnosti in vsebuje majhno količino lepila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty