czwartek, 1 listopada 2018

Zaključevanje novih stavb

  Zaključevanje novih stavb

Koliko je popravilo v novi stavbi?

Obnova stanovanja v novi stavbi ima temeljne razlike od klasičnega remonta in to ima svoje posebne razloge. Pogosto v novih domovih ni le vodovodne in elektroinstalacije, temveč tudi notranje stene, zato bo cena popravila stanovanja v novi stavbi nekoliko višja.

Če najem apartmaja z grobim konča je v pogodbi o skupni gradnji, kaj to pomeni?

Groba obdelava implicira potrebo po nadaljnjem popravilu. Praviloma je stanovanje polje v tem primeru delno ali popolnoma ometane stene. Vendar je možnost možna, če je njihova površina na splošno opeka ali beton. Tla imajo samo estrih, v prihodnosti pa boste morali postaviti laminat, parket, linolej ali katerokoli drugo prevleko, da bi izbrali lastnika.
  Zaključevanje novih stavb

Kdo je bolj donosen za nakup stanovanja z dekoracijo

Nakup stanovanja od razvijalca v Sankt Peterburgu v novo zgrajeni stavbi je koristen tistim, ki želijo iz različnih razlogov pospešiti prehod v novo stanovanje. Zaključek "na ključ" vam omogoča, da se hitro prijavite in ne plačate najemnine ves čas, dokler se nadaljuje prenova novonastalega stanovanja. Tovrsten nakup je primeren tudi za tiste, ki pričakujejo, da se bo novi dom krčil - ni potrebe po takojšnjem vlaganju v drago popravilo s tveganjem poškodb in lahko varno živite v reguliranem obdobju z dokončanjem od razvijalca.
  Zaključevanje novih stavb

Nova dekoracija stanovanjskega kompleksa "Suvorovsky" in stanovanjskega kompleksa "Platovsky", Rostov-on-Don

Združenje razvijalcev južne "VKB-Novostroyki" predstavlja apartmaje v stanovanjskem kompleksu Suvorovsky, Rostov na Donu, z novim notranjim okrasjem izboljšane kakovosti. S tem ciljem bodo najeti naslednji predmeti:
  Zaključevanje novih stavb

Stanovanje prenovo v novi stavbi

Zaključitev novega stanovanja ima velik potencial za ustvarjanje udobnih življenjskih pogojev. Ker sodobni večstanovanjski apartmaji imajo brezplačno postavitev, je prenova apartmaja v novi stavbi zasnovana tako, da izpolnjuje vaše osebne želje glede notranje opreme, čeprav se izbrana rešitev zelo razlikuje od običajnih možnosti. Dokončanje apartmaja v novi stavbi se izvaja v okviru zasnove koncepta, ki ga izbere kupec na podlagi projektne in ocenjevalne dokumentacije.
  Zaključevanje novih stavb

Kakšni so apartmaji brez dokončanja, z grobo in pošteno končno obdelavo?

Apartmaji v novih stavbah lahko začeli obratovati s tremi vrstami zaključkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty