sobota, 3 listopada 2018

Strešni sponko je

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine z valovitimi ploščami vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
  Strešni sponko je

Naprava suhe spojke strehe z razuklonko

Med gradnjo in popravilom industrijskih, stanovanjskih ali gospodinjskih stavb je potrebno ustvariti najmanj minimalen nagib strehe. Če naredite povsem ravno streho, potem bo v zvezi z odtekanjem popolnoma neučinkovita, na površini se bo nabirala vlaga in lahko poškoduje streho. Prej ali kasneje se bodo stagnacijske cone pojavile na ravni strehi, mestih, kjer se bo kopičilo deževalo in se spremenilo v luže, ki bodo sčasoma rasle v prave močvirje, ki se izsušijo le v močni in daljši toploti.

Kjer se uporabljajo membranske strehe

Mehke strehe te vrste še vedno niso dovolj priljubljene na domačem trgu zaradi visokih stroškov tako materiala kot tudi opreme za njihovo namestitev. Običajno se membrane uporabljajo na ravnih strehah ali z majhnim nagibom.
  Strešni sponko je

Strešne konstrukcije in metode za njihovo hidroizolacijo

Preden natančno razkrijete možne načine zaščite strehe pred atmosfersko vlago, je treba opozoriti, katere strešne konstrukcije najdemo v gradbeništvu. Od tega je odvisno od uporabljenih hidroizolacijskih materialov za streho. Skupni modeli vključujejo:
  Strešni sponko je

Kaj je in kako popraviti mehko streho

Najprej morate razumeti, kaj je mehka, rolna strešna kritina in za kaj je sestavljena, da bi ugotovili naravo škode in potrebne ukrepe za popravilo. Mehka streha (prav tako ploska ali strešna od valjanih materialov) je tako imenovana, saj plast fleksibilnih "mehkih" materialov, proizvedenih v obliki zvitkov, služi kot zaščita pred vlago. So osnova kartona, steklenih vlaken, tkanine, nad katerimi se uporablja sloj bitumna.
  Strešni sponko je

Namestitev strešne kravate (streha) TsSRStroy: dosledna kakovost in cenovna dostopnost

Če izberete, kdo bo v St. Petersburgu zaupal strešno sponko, upoštevajte, da je njegova visokokakovostna naprava potrebna znanja o tehnologijah in izkušnjah pri njihovi uporabi. Z dodelitvijo te odgovornosti strokovnjakom TsSRStroy ste lahko prepričani, da:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty