czwartek, 1 listopada 2018

Projekti končnih streh

  Projekti končnih streh

Tipično projektno podstrešje

Zaradi ureditve podstrešja lahko znatno poveča življenjsko površino hiše, hkrati pa ohranja načrtovano gradbeno površino, povečuje udobje in udobje bivanja ter znatno zmanjša izgubo toplote doma, če se kompetentno prilagaja vprašanjem njegove zasnove in gradnje.
  Projekti končnih streh

Hišni projekti s podstrešjem

V spletni trgovini Proekt-shop.ru najdete eno-nadstropne hiše z mansardom različnih velikosti in zunanjosti, katerih projekti so bili razviti ob upoštevanju sodobnih idej udobja in funkcionalnosti.
  Projekti končnih streh

Izračun sistema trmov

Najsvetlejši in najbolj izrazit predstavnik razreda pokvarjenih streh je pentagonalen dizajn z jasno razliko v pobočjih pobočij. Tudi, ne da bi se s tem ukvarjali s specifičnostjo svoje konstrukcije, lahko razumemo, da je sestavljen iz dveh stopnic, ki jih dvignemo na drugo. Na spodnji trdni ravni je podstrešje, ki je dalo drugo ime pokvarjenim streham. Manjša voluminozna vrhnja stopnja krona spodnjega dela določa obliko strukture v območju grebena.
  Projekti končnih streh

Namestitev trnovega sistema krovne strehe

Prvič, pritrdim mauerlat in, če je potrebno, prečnega nosilca, ki bo služil kot podpora za stojala in grebenski nosilec, ki je pritrjen na njih. Drsnik namestim z uporabo vodila in tirnice, ki strogo vzdržuje svoje horizontalne in višinske dimenzije. Točnost vgradnje celotne konstrukcije je odvisna od tega. Stojijo pod morskim sadežem nujno pritrdite bobs.
  Projekti končnih streh

Značilnosti hiše s podstrešjem

Ena izmed najpomembnejših značilnosti hiše s podstrešjem je dobra toplotna izolacija, saj je zgornji del objekta podvržen temperaturnim spremembam. Enako pomembno je, da skrbimo za hidroizolacijo prostora. Dvignite lahke materiale za podstrešje. To velja tudi za streho, notranjo dekoracijo in celo pohištvo. Ne preobremenite temeljev in sten zaradi morebitnega pojava razpok.
  Projekti končnih streh

Kratek opis hiše hlodovine

Zanimiv projekt lesene hiše iz hlodov dimenzij 10x11 metrov, s skupno površino 148,7 m2. različna izvirna postavitev in funkcionalnost. V pritličju te hiše iz dnevnika je odprta terasa, ki je po želji lahko glazirana, prostorna dnevna soba, kuhinja, majhna dvorana in kopalnica. V drugem nadstropju so tri spalnice, vsak od njih pa se odpira na prostoren balkon, vsakomur, ki živi v tej hiši, bo to všeč. Še bolj izjemen je projekt hleve, ki je primerna za celoletno življenje velike družine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty