czwartek, 1 listopada 2018

Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

  Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

Gradnja opečnih hiš in gradnja monolitnih hiš

V večjih mestih naše države, skoraj četrt stoletja nazaj, se je začela gradnja hiš po novi tehnologiji monolitne gradnje. Danes večina novih stanovanjskih kompleksov sestavljajo opečne monolitne hiše, ki jih odlikujejo trajnost in praktičnost. Poleg tega so takšne zgradbe individualno videti zaradi možnosti uresničevanja najbolj drznih arhitekturnih rešitev.
  Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.
  Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

Svetlana Gulyukina, vodja trženja in oglaševanja za Rezidential Group, odgovarja:

Življenje hiš, ki so zgrajene na panelni tehnologiji, je približno 50-75 let. Hkrati je poleg fizične obrabe plošč samih kot konstrukcijskih elementov pomembna tudi življenjska doba panelnih spojev. V večini primerov je približno 30-40 let. Zato je kljub dobremu stanju nosilnih elementov v mnogih hišah industrijske sovjetske hiše nujno opravljala popravilo šivov.

Konkretne monolitne strukture

Na žalost se vse zgoraj navedene prednosti nekaterim bralcem morda ne zdijo tako pomembne, potem ko se seznanijo s pomanjkljivostmi monolitne konstrukcije:
  Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)
  Gradnja opečnega in stanovanjskega kompleksa

Infrastruktura in dostopnost

Prebivalci apartmajev na Leninskem prospektu v bližini Finskega zaliva ponujajo posebne priložnosti za dejavnosti na prostem: na primer, Južni Primorski park in ena od plaž Finskega zaliva se nahaja nedaleč od stanovanjskega kompleksa Parus, ki bo prebivalcem tega kompleksa omogočil, da redno organizirajo družinske izlete. rekreacijske sprehode in aktivne športe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty