piątek, 2 listopada 2018

Semi suhi estri pregledi

  Semi suhi estri pregledi

Faze polaganja polsuhega estriha

  1. Osnutek. Kot je znano, se izvedba gradbenih del in popravil začne s pripravo površin. Sprva se vizualno pregleda. Odkrite detave odstranjuje perforator ali kladivo, ki je zatesnjen z malto. Spoji sten in tla so predmet tesnjenja, tudi če ni razpok in poškodb. Podstavek je dobro očiščen iz prahu, barve, pene in drugih ostankov, ki kršijo ravnost tal.
      Semi suhi estri pregledi

    Posebnosti popravil

    Da bi izračunali debelino sloja mešanice za estrih, umetniki Yude uporabljajo raven laserske ali gradbene ravni. Ta orodja vam omogočajo, da pravilno določite najvišjo točko tal in natančno označite po celotnem prostoru.
      Semi suhi estri pregledi

    Vlažna estriha.

    Funkcije namestitve, prednosti in slabosti modela.

    Neenakomerna talna obloga uniči notranjost. Zato je zaradi tega treba razmišljati o zanesljivi vezavi. Še posebej priljubljen je polsuški talni estrih. To tehnologijo izdelujemo s kombinacijo polsuhe mešanice cementa in materialov, kot so steklena vlakna in armaturna mreža. Pri uporabi te možnosti lahko hitro začnete dokončati tla kot pri uporabi mokre metode prelivanja. Za pospešitev polaganja estriha bo pripomogla strojna metoda ometa. Za izvedbo visokokakovostne namestitve estriha morate preučiti vse prednosti in slabosti te možnosti.

    Prednosti polsušnega estriha

    Ko se izvede polsušek estrih, se voda med obratovanjem uporablja v omejenih količinah, zato se betonska mešanica hitro suši. Povprečno, da se premaz popolnoma osuši, morate počakati pet dni. Pri uporabi tradicionalne metode traja več časa. Ko vlaga popolnoma izhlapi, postane gladek sloj trpežen, nato pa se lahko položi vsa talna obloga.
      Semi suhi estri pregledi

    Vlažni estrihi na toplem nadstropju

    V zadnjih letih je sistem toplega tla široko razširjen, zlasti v zasebnih domovih. In danes, da ustvarite tak način ogrevanja v vašem domu, ni več razkošje, in glede na vremenske razmere v naši državi ogrevana tla niso samo modna, temveč tudi zelo udobna. V kateri koli hiši, kjer je nameščen sistem toplega tla, talna površina ne bo hladna, temveč topla in prijetna na dotik, ne glede na tla, ki jo izberete, pa naj gre za ploščice ali linoleje. S toplimi tlemi bodo lastniki in gosti hiše počutili udobje in udobje.
      Semi suhi estri pregledi

    Mavec: povratne informacije o prednostih uporabe

    Mavec je odgovoren in težek proces, katerega mehanizacija je znatno olajšala obrtnike. In med tistimi, ki uživajo v rezultatih dela gradbenih posadk, je tudi zelo priljubljen mehanski omet, pregledi strank in izvajalcev kažejo, da ta metoda ima nesporne prednosti pred "ročnim" delom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty