środa, 31 października 2018

Device truss sistem

  Device truss sistem

Montaža strešne strehe

Pred vgradnjo špirovcev pritrdite mauerlat na vzdolžne stene z uporabo sidrnih vijakov. Nato morate določiti optimalen prerez krakov, ki so odvisni od dolžine in razdalje med njimi. Če želite to narediti, lahko uporabite spodnjo tabelo, ki vam omogoča, da izberete prečni prerez nožev, odvisno od njihove dolžine. Če je potrebno, da je les imel drugačno širino in dolžino krakov, se zahtevana velikost doseže z združitvijo (podaljšanje) s pomočjo pritrdilnih elementov.
  Device truss sistem

Dizajn truss

Izračun nosilnih konstrukcij v gradbeništvu običajno poteka po metodi mejnih stanj, t.j. glede na trenutek izgube odpornosti s konstrukcijo pod vplivom zunanjih obremenitev do uničenja ali nesprejemljive škode.
  Device truss sistem

Namestitev sistema strešnih streh

Ko je zasnovana strešna kapica, lahko nadaljujete z montažo. Proces je razdeljen na stopnje in opis vsakega od njih. Poiščite nekakšna navodila po korakih, ki vsebujejo dodatne informacije o vsaki stopnji.
  Device truss sistem

Strešne konstrukcije za dvojne strehe

Okvirni okvir za strešne žlebove uporablja lesene in kovinske grede. Začetni material prve možnosti je tabla, log, bar. Drugi je zgrajen iz kovine: kanal, profilna cev, I-žarek, kotiček. Obstajajo kombinirane konstrukcije z jeklom najbolj obremenjenimi deli in elementi lesa na manj kritičnih območjih.
  Device truss sistem

Splošna pravila za vgradnjo špirovcev ↑

  • Naklonjeni špirovci zdržijo dvojno obremenitev, kar je treba upoštevati pri izračunih.
  • Deli naklonskih špirovcev so spoji na mestih največje obremenitve, ojačanimi z navpičnimi stebri in podstavki.
  • Poševni strešniki so izdelani z robom.
  • Točke pritrditve plošč za škarje so ojačane s kovinskimi elementi: kovinska žica, perforirani pritrdilni elementi.
Vgradnja špirovcev mora upoštevati potrebo po horizontalni namestitvi krakov, kjer mauerlat služi kot podpora, da se izogne ​​videzu potiska. Poleg mauerleta je lahko podpora za škarje: zgornji del, zgornje krone ali vgrajeni žarek, ki slabi strukturo, zato je ta rešitev nezaželena.
  Device truss sistem

Namestitev trnovega sistema

Menijo, da je dviganje zgornjega dela vseh materialov najtežji postopek. Vendar pa nove tehnologije in metode zagotavljajo montažo strukture nosilcev na tleh z njenim nadaljnjim dvigom na streho. Naprava z zanesljivim konstrukcijskim ogrodjem vključuje uporabo samo kakovostnega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty