poniedziałek, 29 października 2018

Notranja dekoracija prostora

  Notranja dekoracija prostora

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Notranja dekoracija prostora

Zahtevane komponente

Poleg samih listov, notranjost mavčne plošče zahteva določen nabor profilov, pritrdilnih elementov in pripadajočih materialov. Med njimi so naslednje vrste:
  Notranja dekoracija prostora

Notranja dekoracija zahteva skladnost

  • Če se popravila izvajajo v več prostorih, je treba začeti delo iz prostora, ki je najbolj oddaljen od vhoda;
  • Pri izdelavi kakršnih koli zaključnih del je treba izvesti od vrha do dna;
  • Če katere koli površine ne zahtevajo dodelave, jih je treba zaščititi s filmom ali kartonom iz umazanije.
Ne smemo pozabiti, da se lahko zaključevanje prostorov izvede šele po končanem delu pri polaganju komunikacij, namestitvi predelnih sten, tesnilnih vrat, oken, okenskih oken. Prav tako je priporočljivo sestaviti postavitev komunikacij, tako da po končani obdelavi, če je potrebno, ne bi bilo težav pri iskanju.

Izbira pravega gradiva

Debelina plošč za notranjo dekoracijo je običajno do 20 mm. In širina je lahko drugačna. Ampak ne pozabite, da plošče, večje od 100-150 mm, vizualno zmanjšajo prostor. Zato trimske sobe nudijo panele širine manj kot 100 mm. Takšne plošče ne izgubljajo kakovosti in estetskih lastnosti.
  Notranja dekoracija prostora

Ogrevanje in končna obdelava podstrešja z mavčno ploščo

Preden začnete razmišljati o tem, kako obrezati podstrešje iz notranjosti, morate razmišljati o zanesljivi izolaciji in zidu hlapov. Prostor, ki se nahaja neposredno pod streho, je nenehno izpostavljen hladnemu vetru in padavinam, poleti pa je vroče pod žgočimi žarki sonca. Tukaj vas čaka podroben material o namestitvi izolacije in parne zapore - "strešna izolacija mansarda".
  Notranja dekoracija prostora

Zaključevanje dnevne sobe: možnosti notranje opreme

Dnevna soba je soba v hiši za sprejem gostov, zato je treba posebno pozornost nameniti njegovi notranji opremi. Pogosto lahko slišite, da je uspeh takšne naloge odvisen od pravilne izbire končnih materialov. Ta vidik ni pomemben, vendar so izredno pomembne strokovne sposobnosti tistih, ki opravljajo delo in metode izvajanja notranje opreme.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty