poniedziałek, 29 października 2018

Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Popravilo v novi zgradbi: faze dela in njihove značilnosti

Krčenje hiše lahko povzroči precejšnjo škodo, vendar se je mogoče boriti s - ali natančneje - se lahko predvidi v fazi popravila. Najbolj zanimiva stvar je, da vam ni treba storiti nič posebnega - samo posamično, tehnologija je nekoliko spremenjena zaradi nekaterih dodatkov, ki omogočajo uspešno preprečevanje vseh negativnih posledic tega procesa.
  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Faze prenove stanovanja, fotografije in opis

V tem poglavju se lahko seznanite z stopnjami popravil. Fotografije del in podroben opis glavnih tehničnih odtenkov so priloženi vsaki glavni fazi. Treba je opozoriti, da je prva faza popravila načrtovanje, bodisi v obliki neodvisnega projekta in izdelave tehnične naloge bodisi v obliki profesionalnega projektnega načrta. Zaporedje faz, navedenih spodaj, je najbolj optimalno glede na kakovost in čas opravljenega dela. Mnoga dela, odvisno od značilnosti popravila, se lahko izvajajo vzporedno in z ustrezno organizacijo procesa, znatno povečajo hitrost dokončanja prostora.
  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Popravila doma v novi zgradbi

Vsak lastnik stanovanja sam odloči o tem, v kakšnem zaporedju naj dela. Ni strogega algoritma, ampak v novem stanovanju je bolje držati določenega reda. Za kaj je to? Da ne bi pokvarili prostora in izvajali kakovostnih popravil, ki bodo lastnikom že več let. Torej, popravilo v novi stavbi se postopoma izvaja v treh korakih.
  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, ali boste lahko zahtevali graditelje in zahtevali, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Zaporedje zaključnih del v novi stavbi

Fazni začetek popravila v sobah

Navodila za splošno popravilo. Seveda lahko v vsakem primeru izvedemo določene prilagoditve. Še posebej jih bo veliko, če bo popravilo izvedeno v eni ali več prostorih ali celo v delu prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty