wtorek, 30 października 2018

Prenova sobe

  Prenova sobe

Rekonstrukcija prostorov in njene razlike od prenove

Obnova prostorov zahteva resen pristop lastnika, ker gre za zasnovo, zasnovo, gradnjo in dekoracijo prostorov, ki bo v veliki meri odvisna od uspeha dogodka. Namen rekonstrukcije je praviloma spremeniti funkcionalni namen prostora, obnoviti moč struktur in spremeniti načrtovalno rešitev.
  Prenova sobe

Kaj je rekonstrukcija in prenova?

Rekonstrukcija je sprememba tehničnih značilnosti in parametrov lastnine, kar vključuje spreminjanje števila nadstropij, organiziranje nastavitev in razširitev, dodajanje ali zamenjavo inženirskih sistemov. Ležajne konstrukcije je mogoče popraviti ali popraviti, vendar jih ni mogoče zamenjati.
  Prenova sobe

Kaj se dejansko razlikuje od rekonstrukcije prenove

Lastniki nepremičnin, tako stanovanjskih kot poslovnih, imajo pogosto željo ali praktično potrebo po določenih spremembah videza teh objektov in njihove notranje strukture. Glede na stopnjo in naravo teh sprememb je potrebno delo pri njihovem izvajanju drugačen pristop.
  Prenova sobe

Ko je potrebno dovoljenje za obnovo

Pri obnovi nestanovanjskih prostorov se nanaša na delo na bistveno spremembo videza (fasada), povečanje ali zmanjšanje celotne površine stavbe. Na primer, površina nestanovanjskih prostorov se povečuje zaradi razširitve predsoba z vhodnimi vrati.

Ponovni razvoj, reorganizacija ali rekonstrukcija prostorov?

Pogosto lastniki stanovanj načrtujejo majhne spremembe v svojih domovih, kar po njihovem mnenju izboljša in izboljša življenje. Spremembe v stanovanjskih stavbah so razdeljene v tri vrste: prenove, sanacije, rekonstrukcije. Vse to urejajo stanovanjski zakonik Ruske federacije, pravila in predpisi o tehničnem poslovanju ter drugi regulativni dokumenti. V fazi načrtovanja popravil je treba jasno razumeti, kaj bo storjeno in katero kategorijo dela bo pokrita. Na žalost vsi ne delajo tega, zato bomo v tem članku analizirali razliko med ponovnim razvojem in preusmeritvijo in kaj bi bilo lahko pri rekonstrukciji posebno.
  Prenova sobe

Kakšna je zapletenost postopka dokumentacije za odobritev prenove ali obnove nestanovanjskih stavb in prostorov?

Nikomur ni skrivnost, da proces pridobivanja potrebnih dokumentov in zagotavljanje potrebnih dokumentov za pridobitev dovoljenja za obnovo in reorganizacijo dokumentov zahteva veliko časa, energije in finančnih stroškov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty