środa, 31 października 2018

Tehnologija gradnje cest

  Tehnologija gradnje cest

KAKO IZGRADI CESTE V RUSIJI, EVROPI, AZIJI IN ZDA

»Vidiš,« je rekel drugi, »kakšno kolo! Kaj mislite, ali bo prišlo kolo, če se bo zgodilo, v Moskvo ali ne? «- Dosegel bo,« je odgovoril drug. "In mislim, da ne bo prišel do Kazana?" - "Ne bodo prišli do Kazana," je odgovoril drugi. - Mrtve duše, N.V. Gogol
  Tehnologija gradnje cest

Gradnja državne ceste

V tem članku se bomo pogovarjali o deželni cesti, na primer cestah, izdelanih iz asfaltnih čipov, asfalta in RC plošč, prav tako pa bomo povedali tudi gradbeno tehnologijo, stroške najema posebne opreme in stroške materialov, ki jih bomo uporabili.
  Tehnologija gradnje cest

Strukture za odstranjevanje vode

Vlaga vstopi v pločnik z obarjanjem zaradi infiltracije, absorpcije med snežnim trakom in skozi kapilarne praznine tal. Posebno problematično je stanje ceste spomladi. Ne gre za taljenje, temveč o naravi tega procesa. Rob je potopljen kasneje kot cesta. Zato je na sredini poti presežek vode, ki nima prostora za odtok, dokler se cesta ne napolni s snegom. Če se materiali in načrti ceste utišajo, bo platno izgubilo moč in se bo deformiralo.

Resnično nadaljevanje "plastičnih" idej

MP Starovoytov ni samo ljubitelj inovacij. Po njegovem statusu naj bi iskal rešitve za enega od dveh prvotnih ruskih problemov. Še vedno, namestnik predsednika odbora Duma za promet, navsezadnje. V pogovoru z življenjem je poslanec dejal, da je ena od glavnih prednosti nizozemskega projekta, da "bo platno iz materiala, ustvarjenega iz plastičnih odpadkov, dodanih asfaltu. To bo izboljšalo kakovost cest in zmanjšalo emisije ogljikovega dioksida. "
  Tehnologija gradnje cest

Glavne prednosti regeneracije starega premaza:

Uporaba tehnologije Co-mining Terex za regeneracijo starih premazov vam omogoča, da ponovno uporabite neobnovljive naravne materiale, omejite emisije v okolje in zmanjšate količino nevarnih industrijskih odpadkov. Sodoben nadzorni sistem omogoča popravljanje pločnika v zelo kratkem času, popravljanje prečnega naklona prevleke, ki omogoča bolj gladko površino in izboljšane fizikalne lastnosti zaradi spremembe mineralnih agregatov. Poleg tega uporaba kakovostnih materialov pomaga preprečevati razpoke in prihranek virov, v nasprotju s tradicionalnimi metodami za obnovo cest.

Dirt Road gradbene tehnologije

Stabilizacija tal in obdelava njene površinske plasti do globine 25-40 centimetrov poteka s tako imenovanimi. reciklator Uporaba te tehnologije pomaga pri oblikovanju monolitnega premaza, za katerega so značilni naslednji kazalniki:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty