niedziela, 28 października 2018

Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Enosobno hruščovsko območje

Praviloma v Hruščovih hišah pravzaprav ne živijo samo starejši ljudje, temveč tudi mlade družine, zato je najboljša možnost za vsakogar, da radikalno in preobrazijo, kajti kljub majhnemu obsegu vsi mladi želijo živeti v lepem stanovanju.
  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Potrebni materiali za delo

Po vseh spremembah preoblikovanja prostora pride trenutek njenega ločevanja v funkcionalne cone. V tej zelo odločilni fazi so napake pri izbiri končnih materialov, pohištva in svetlobnih naprav nesprejemljive, na katerih je zasnovana notranjost stanovanj Hruščovih hiš v celoti odvisna.
  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Možnost 1: uporaba balkona

In naj ta "viteška poteza" ne bo dodala več kot 4 m² površine, ampak za Hruščov in 4 kvadrate - že nekaj zasteklitve in segrevanja balkona, drzno odstranite okenski odprtini in balkonska vrata, vzamemo vse nabrane smeti in začnemo popravljati. Na balkonu, katere širina le redko presega 1,3 m, lahko postavite knjižnico na polico, delovno mesto ali celo dve na obeh straneh prehoda.
  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Možnosti ponovnega razvijanja

Nihče ne pravi, da mora zasnova enosobnega stanovanja Hruščov nujno vključevati fazo prenove. Toda nekateri ljudje brez tega ne morejo. Ponovni razvoj bo omogočil natančno povečanje življenjskega prostora in omogočil kompetentno razdelitev stanovanja na več območij. Toda preden zrušite stene, boste v stanovanje povabili strokovnjake, da bodo videli, katere razdelke je mogoče porušiti. In potem bo imel lastnik fazo papirja, ker potrebujete dovoljenje za kakršno koli obnovo.
  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Kako narediti manjši enosobni Hruščov vizualno več

Nudimo le 5 načinov za vizualno povečanje majhnega enosobnega apartmaja Hruščov, kar bo naredilo veliko bolj udobno, bolj priročno in funkcionalno. Naslednji nasveti vam bodo pomagali načrtno načrtovati notranjost majhnega apartmaja z eno sobo, pogosto oblikovano za več namenov, kot tudi kompaktno pohištvo in druge notranje predmete v njej.
  Oblikujte enosobno stanovanje Hruščov

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty