czwartek, 1 listopada 2018

Armaturno betonska hiša

  Armaturno betonska hiša

Sestava in prednosti armiranega betona

Optimalna kombinacija komponent, kot so armiranje in beton z večjo trdnostjo, je omogočila, da ta material zasluži naziv ene od glavnih konstruktivnih rešitev modernosti.
  Armaturno betonska hiša

Monolitna gazirana betonska hiša: visoka kakovost in razumna cena

Gazirani beton v svoji strukturi pripada poroznim materialom in ima relativno majhno težo. Ima visoko stopnjo trdnosti, ker lahko aerodinamični beton nosi do 50 kilogramov na kvadratni centimeter brez poškodb. Takšni kazalniki zadoščajo za gradnjo ne samo enostranskih stavb, ampak tudi objekte z večjim številom nadstropij.
  Armaturno betonska hiša

Zakaj potrebujemo monolitni armiranobetonski okvir za gradnjo hiš iz gaziranih betonskih blokov?

Gazirani beton kot material je zelo omejen s tlačnimi trdnostmi, zato ima uporaba gradbenih betonskih blokov pri gradnji hiš tudi več zahtev. Razred jakosti gaziranega betona z gostoto D 500 ustreza oznaki M50, kar pomeni naslednje: brez razgradnje lahko plinski blok vzdrži tlak 50 kg na kvadratni centimeter.
  Armaturno betonska hiša

Okvirno-monolitna konstrukcija

Cene za okvirno-monolitno gradnjo v Krimu se praviloma oblikujejo posamično. Pred izračunom stroškov monolitne hiše za hišo je treba razumeti, kaj sestavlja gradnja hiš in hiš v monolitnem okvirju.
  Armaturno betonska hiša

Monolitna okvirna hiša - kako zgraditi

Najpogostejša tehnologija na svetu v gradbeništvu temelji na uporabi okvirnih monolitnih strukturnih elementov pri gradnji nizkogradnje. Danes ta metoda postaja vedno bolj priljubljena v mestni in primestni stanovanjski gradnji, čeprav je bila nedavno prednostna naloga pri gradnji komercialnih in poslovnih objektov. Monolitna okvirna hiša je sestavljena iz armiranobetonskih stebrov in drugih funkcionalnih področij, ki so napolnjena z betonom, v takem tandemu ustvarja nosilnost celotne konstrukcije.
  Armaturno betonska hiša

Cena okvirjev hiše

Stroški okvirne hiše izhajajo iz arhitekturnega dela, ki vključuje tloris stavbe, delovne risbe in izračune. Tudi v ceni okvirne hiše so vključeni neposredni stroški gradbenih del in gradbenih materialov. Cena hiše je oblikovana s sredstvi, usmerjenimi na nadomestila za delavce in obratovanje gradbene opreme in posebnih avtomobilov. Ko gradi zgradbo na ključ, gradbena ekipa izračuna celoten proračun vnaprej, ki ščiti kupca pred morebitnim pomanjkanjem materialov in poznejšo potrebo po ponovnem nakupu - in s tem preplačila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty