poniedziałek, 29 października 2018

Montaža strešnih sendvič plošč video

  Montaža strešnih sendvič plošč video

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Objava številka 2 in sprememba številka 0 je bila uvedena 30. avgusta 2012, IS 5284-013-01395087-2012
  Montaža strešnih sendvič plošč video

Značilnosti vgradnje strehe sendvič plošč

Sprva je še vedno tako edinstvena in nenavadna, saj je vgradnja strešnih sendvič plošč zelo hitro postala nepogrešljiva v sodobni gradnji. Paneli vam omogočajo, da enostavno in v kratkem času zgradite streho kot oblikovalec. Sendvič plošča je gotova krovna torta, za njegovo namestitev pa ni potreben zapleten sistem fuge in dodatni materiali, ki so potrebni pri konstrukciji običajne strehe.
  Montaža strešnih sendvič plošč video

Tehnični profili in plošče

Krovske sendvič plošče, tako kot vsi drugi elementi strehe, bodo prej ali slej morali prilagoditi. Za to je priporočljivo uporabljati žage z majhnimi zobmi, zato ne smemo uporabljati brusil ali orodij z abrazivnimi površinami, saj se lahko posebna protikorozijska obloga panelov poškoduje od pregrevanja.
  Montaža strešnih sendvič plošč video

Montaža stenskih sendvič plošč

Vgradnja stenskih plošč se izvaja na naslednje načine: navpična in vodoravna. Pri izbiri vodoravne metode mora namestitev začeti z osnovo; pri izbiri navpične - z vogala stavbe. Če je potrebno, med temeljom in ploščo z uporabo sloja izolacijskega materiala in tesnilnega materiala. Za toplotno izolacijo in oprijemanje sendvič plošč na kovinske konstrukcije je treba na okvirčnem stebru namestiti poliuretanski tesnilni trak.
  Montaža strešnih sendvič plošč video

Pred namestitvijo izdelka

Moč zgradbe bo v veliki meri odvisna od tega, kako dobro se izvaja namestitev. Zato je pri opravljanju dela treba posvetiti veliko pozornost ne samo kakovosti materiala, temveč tudi pritrdilnih elementov in orodij. In, seveda, namestitev izvajajo samo strokovnjaki, ki imajo veliko izkušenj na tem področju.
  Montaža strešnih sendvič plošč video

Značilnosti in dimenzije sendvič plošč ↑

Krovne sendvič plošče imajo idealne lastnosti za gradbena dela. Njihova troslojna struktura zagotavlja trdni kovinski okvir na obeh straneh. Kjer je profilirano jeklo, so ojačitve z višino 40 mm. Po drugi strani pa ima profil kovinske pločevine višino enega in pol milimetrov. Notranje polnjenje - poliuretanska pena ali mineralna volna bazalnega izvora. V vsakem primeru je lahki material z odlično absorbcijo hrupa in lastnostmi toplotne izolacije. Skupna teža plošče ne doseže 40 kg / m

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty