środa, 31 października 2018

Azbestne cementne plošče

  Azbestne cementne plošče

Področje uporabe ravnega skrilavca

Univerzalna oblika in odlične delovne lastnosti omogočajo uporabo ploščatega skrilavca v številnih panogah gradnje. V primerjavi z valovitimi ploščami se pogosto ne uporablja za strehe, nato pa praviloma kot del montažnih estrihov. Čeprav so podjetja v zadnjem času proizvedla majhne ploščice, posebej za pokrivanje streh po vrsti ploščic. Zdaj je njihova proizvodnja prekinjena.
  Azbestne cementne plošče

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Azbestne cementne plošče

Vgrajena hidroizolacija

Vrstni red dela

  1. Priprava fundacije
  2. Površino očistimo iz umazanije, prahu, cementnega mleka in drugih delcev, ki preprečujejo oprijem deponiranega materiala z osnovo, odstranite vse ostre in štrleče elemente - ostre robove in robove.
      Azbestne cementne plošče

    Zaporedje dela pri izvajanju suhe ekipe estriha

    Sodobne gradbene tehnologije omogočajo, da je grobo dno toplo, gladko, trajno, odporno na obrabo in vzdržljivo. Samo na taki osnovi lahko pravilno položite končno talno oblogo. Pol suhega estriha, opremljenega z montažno metodo, ima veliko prednosti pred klasičnimi tipi estriha.
      Azbestne cementne plošče

    Suhi grobi tla na hlodih

    Povsod so uporabljena trda tla na hlodih. Lages bi morali biti oddaljeni od 2 do 3 cm od sten (les se namerava razširiti). Vrzel je napolnjena z izolacijo. Odprtine lahko položite takoj na dokončano tla ali prve prečne plošče (lesena tla), po njih pa zaključeno tla.
      Azbestne cementne plošče

    Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

    Naprava na dnu strehe pločevine iz valovite plošče vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty