niedziela, 28 października 2018

Lesena obloga

  Lesena obloga

Dekorativni element zgodovinske notranjosti ↑

Palača stil pri oblikovanju luksuznih apartmajev, nikoli ne izgubi ustreznosti. Stoletja so minila, vendar so se tradicije iz preteklosti ohranjale na področjih oblikovanja:
  Lesena obloga

Kaj naredi stolpce za notranjost danes

Klasični stebri iz masivnega kamna ali marmorja so v sodobni notranjosti manj pogosti, predvsem zato, ker zaradi visokih stroškov in visoke teže surovin naredijo takšen dekorativni element dolgo časa in lastniku stane precej peni. Vendar pa so marmorne stebre še vedno najbolj moden in eleganten poudarek v notranjosti.
  Lesena obloga

Skupne tehnike zaključevanja stolpcev

Izbira ene ali druge tehnologije za dodelavo stolpcev je v veliki meri odvisna od izbranega sloga notranje opreme, ki vpliva na izbiro materialov, izbiro tehnologije obloge in druge nianse. Oba sta tako klasična, kot sodobna.

Katere elemente drevesa se uporabljajo?

Za dekoracijske elemente se uporabljajo iz masivnega lesa: plošče, obokane strukture, stebri, pločevinke, bagueta in drugi. Raznolikost ustvarja mednarodni slog. V načrtu načrta uporaba lesa ni omejena. To ni samo domači ruski, temveč tudi japonski, kitajski ali etnični dizajn. Spomnite se srednjeveških gradov, kjer se pogosto uporablja intarzij parket iz redkih gozdov. Uporabljajo elegantne slike v metričnem načinu, izdelujejo masivni pohištvo. Moderna tehnologija je šla daleč. Danes je notranjost lesene hiše okrašena s tal do stropa. Zelo enostavno je ustvariti elegantno palačo in prefinjenost.
  Lesena obloga

Zdaj v Rusiji obstajajo posebne podloge na obstoječem lesenem drogu.

  • Posebej izdelani za obračanje lesenih polov
  • Komplet vsebuje 8 elementov: 4 ravne plošče in 4 vogala, ki služijo kot zadrževalno in estetsko oblikovanje vogalov.
  • Vsi deli kompleta lahko enostavno in hitro pritrdite. Lahko celo namestite sami.
  • Izdelana in vzdrževana v skladišču v Moskvi v dveh velikostih:
  • na drogu 10x10 cm
  • na drogu 15x15 cm
  • Opremljen je s podnožjem, ki je namenjen dekorju na tla in stropno kritino.
  • Enostavna namestitev prekrivnih elementov na stebrih omogoča celo nekvalificiranega delavca, da jih vgradi v hišo.
      Lesena obloga

    Dokončanje stolpcev: praktičnost, oblikovanje

    Kovinski stolpi pogosto igrajo vlogo oblikovalskih elementov zgradb. Posebno pogosta so v komercialnih prostorih. Obenem nosijo in dekorativno funkcijo, krasijo zgradbo. Iz strukturnih elementov, skritih v okvirju, so zunanje strukture izjemno drugačne. Predvsem dekorativna obloga.

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty