środa, 31 października 2018

Notranja dekoracija sni

  Notranja dekoracija sni

Groba dekoracija

SNiP natančno prekine celoten proces zaključevanja v stopnje. Rough trim vključuje več, če lahko tako rečem, najbolj dirljive faze. Najpomembnejša stopnja grobega dela so zidovi mavca. Kakovost celotnega zaključnega postopka je odvisna od tega.
  Notranja dekoracija sni

Kakšna notranja zaključna dela so na voljo za SNiP

Vsa osnutka in zaključna dela v skladu s standardom SNiP je treba opraviti kakovostno, količina zahtevanega materiala mora ustrezati ustaljenim standardom.
  Notranja dekoracija sni

Laboratorij za testiranje kakovosti olja

Stene glavnih industrijskih prostorov, laboratorijev, skladišč, kopalnic, tušev, shrambe in opreme za čiščenje pralnic - so obrnjene s keramičnimi ploščicami, tehnične prostore - pobarvane z vodno barvo, PF emajl za notranje delo; Prostori pisarn, garderobe, koridorja - pobarvani z vodno barvo. Tla vseh proizvodnih in skladiščnih objektov so samo-nivelirna, kemično odporna (serija 2.444-5.93). V kopalnici, kopalnici, prhanju, shrambi in napravi za čiščenje pralnic - za tla s hidroizolacijo. Stropi - slikanje z vodno emulzijo, sistemi vzmetenja Armstrong.
  Notranja dekoracija sni

Notranja dekoracija

Od dekoracije stanovanjskih prostorov (stanovanja, stanovanja) je v veliki meri odvisno, kako udobno bodo ljudje v teh prostorih. Popravila in dekoracija stanovanjskih prostorov običajno obsegajo naslednje korake:
  Notranja dekoracija sni

Dokončanje proizvodnih prostorov

Notranja dekoracija industrijskih prostorov se izvaja na osnovi SNiP 2.09.02-85. Zaključna dela vključujejo razporeditev tal, ometov, barvanje kovinskih konstrukcij, slikarskih del za barvanje sten, tal in stropov, postavitev predelnih sten, nameščanje spuščenih stropov in ploščic. Lahko vključuje delo pri vgradnji ogrevalnih sistemov in razsvetljave. Projekt zaključnih del se oblikuje ob upoštevanju specifičnosti proizvodnje, organizacija delovnih mest mora ustrezati SanPiN 2.2.4.548-96.
  Notranja dekoracija sni

Zaključek apartmaja v novi stavbi

Če govorimo o zaključku stanovanj v novih stavbah, izraz "popravilo" ni povsem primeren, ker zaključna dela v novi stavbi predstavljajo zasnovo prostora v skladu z željami lastnika, ki odraža njegove fantazije in okuse. Glavna stvar je sposobnost opravljanja zaključnih del iz nič, medtem ko nadzirate celoten proces in kakovost materialov, s tem pa se prihranite v prihodnosti iz številnih problemov in pozabite na kozmetiko in še posebej obnovo za dolgo časa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty