sobota, 3 listopada 2018

Obnova hiše brez dovoljenja

Katere hiše potrebujejo rekonstrukcijo?

Čas ima uničujoče posledice za vse stavbe, ne glede na gradivo, iz katerega so bili zgrajeni, in kako dobro so bili izdelani. Glede na dejstvo, da gradbene tehnologije in arhitekturna umetnost ne stojijo še vedno, so objekti ne le fizično uničenje, temveč tudi moralno zastaranje.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Rekonstrukcija in sanacija z naraščajočo površino

Če ste začeli ponovnega razvoja s povečanjem območja vašega doma, bi lahko na primer razširili območje z balkonom ali ložo, potem pa se prepričajte, da ste pripravljeni na to, se bo pojavilo vprašanje o razstavljanju vrat in oken, morda pa bodo takšne dejavnosti vplivale na stene. Vse to se lahko uresniči precej neboleče, toda kar zadeva podokno, je najpogosteje del nosilne stene hiše.

Kaj naj potem naredim? Kako narediti hišo? Da se pritožiš? Kje naj odidem ali stopim v stik, da bi rešili moje vprašanje?

Živel v zasebni hiši od leta 1988. Zdaj jo uporabljam kot poletno počitniško hišo. Postavljen sem bil na območje okrog Kalininovega vrha, približno 1978-1980, vendar pred tem je bila na tem mestu stara koča 10 let. Stavba se je štela za nenavadna. Začel je razkazovati hišo z načrti za izdajo nadaljnjih zemljišč. Ploskev se je obrnila na odvetnike, zbrala je vrsto listov in potrdil, vendar so bila nenadoma zavrnjena z Oddelka za premoženjske odnose, ker rdeča črta teče skozi hišo, čeprav se hiša nekoliko bolj poglablja glede na sosednje hiše, hiše na levi in ​​desni pa so registrirane kot lastnine. Izkazalo se je začaran krog, hiša ne more urediti in pristati.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Gradnja hiše na lokaciji IZHS

Dober dan vam. Povej mi. Kupim parcelo 17 sto. Na njem po dokumentih hiše 60 kvadratnih metrov. m., dejansko je bila hiša porušena. Meje mesta in gradnja se dogajajo 3 metre po pričakovanjih s sosednjih lokacij.
  Obnova hiše brez dovoljenja

Registracija lastništva nepremičnin

Ko je zemljišče ukrašeno, je treba obravnavati stavbe, ki se nahajajo na njej. Samostroy, zgrajen brez dovoljenj in soglasij, hiša pa je bila kupljena, donirana ali podedovana, kasneje pa je bila dokončana ali obnovljena, prenesti na pravno področje. To je storjeno tako:
  Obnova hiše brez dovoljenja

Dovoljenje za gradnjo hiše in zemljišča

Da bi zgradili hišo, potrebujete zemljo. Na tehnologijo gradnje vpliva relief, stanje tal, raven podtalnice. Pravna možnost gradnje je odvisna od kategorije zemljišča in vrste dovoljene uporabe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty