sobota, 3 listopada 2018

Soočanje z granitnimi stopnišči

  Soočanje z granitnimi stopnišči

Značilnosti uporabe naravnega materiala

Stopnišče kot pomemben element vhodne skupine ima pomembno vlogo pri ustvarjanju udobnega prostora. Visokokakovostna obloga ščiti vsak korak od abrazije. Granit, ki ima visoko vodoodpornost, se lahko uporablja za notranji in zunanji let po stopnicah. V tem primeru so plošče zložene vertikalno in vodoravno na končano podlago. Gradnja granita je trpežna, trajna in ne zahteva dodatnega vzdrževanja.
  Soočanje z granitnimi stopnišči

Zahteva: Obloga granitnih stopnišč

Monolitna podlaga g.b. plošča, zunanja površina - dekorativni omet, ogrevana streha, kovinska streha. Varjene ograje LO 27.9R-1 (analogni LO 13 za serijo 1.050.9-4.93.3) so montirani na monolitnih in montažnih armiranobetonskih stopnicah

Značilnosti oblikovanja

Marš je število stopnic med dvema nadstropjema ali ploščadoma. Če se odločite, da boste na stopnicah v hiši naredili svoje roke, se prepričajte, da ste se seznanili s pripomočkom za stopnice in platforme različnih vrst. Da bi oblikovali varno in estetsko, morate upoštevati seznam zahtev. Najpogosteje so stopnice iz betona, lesa in kovine. Za armirani beton je potrebno pripraviti opaž za stopnišča.
  Soočanje z granitnimi stopnišči

Vodniki pri izbiri stopnic za stopnice ↑

Dejstvo je, da je obloga stopnic dekorativna oblika obstoječih lesenih okvirjev, kovinskih konstrukcij ali betonskih poti s stopnišči. Končni rezultat je treba kombinirati z optimizacijo operativnih značilnosti in z oblikovanjem udobnih pogojev. Pomemben argument, ki upravičuje prednost materiala in načina izvajanja, je vprašanje, ali je stopnišče mogoče dokončati z lastnimi rokami. Če povzamemo argumente "za" in odštejemo vse vidike z besedilom "proti", bo lastnik odločil.
  Soočanje z granitnimi stopnišči

Soočanje z granitom in marmorjem

Tako ljudje kot hiše imajo možnost spremeniti svoj videz. Takšen postopek, kot je obrnjen z granitom in marmorjem, prispeva k njihovi zaščiti, hkrati pa jih obdrži pred atmosferskimi učinki in prezgodnjim uničenjem. Toda v nekaterih primerih ta "oblačila" niso zelo trpežna. Želimo si, da bi se osredotočili na tipične napake, ki nastanejo pri stavbah z naravnim kamnom.
  Soočanje z granitnimi stopnišči

Prednosti soočanja s fasadnim kamnom

Trenutno se za obloge fasad zgradb uporabljajo različne vrste kamna. Z uporabo te tehnologije lahko z vidika oblikovanja dobite nenavaden učinek in dobite fasado z izboljšanimi značilnostmi delovanja. Glavne prednosti te fasade:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty