piątek, 2 listopada 2018

Kaj lepilo za lepilo stekla

Kakšna je kakovost barve, ki jo lahko izbirate za ozadje iz steklenih vlaken?

Odvisno je od načrtovanih ciljev in namena prostora. Barva je zaradi barve lahko neprozorna ali sijajna. Mat površina izgleda mehkejša, bolj obsežna. Zastekleno stekleno stensko platno se po videzu ne razlikuje od navadnih tkanin. Sijajna barva bo poudarila relief, površina bo bolj trdna, "tehnična".

Pripravljalna dela

Preden lepite, morate po odstranitvi ometa, barve ali stare ozadje pripraviti stene. Ko se stene očistijo, jih očistimo in jih napolnimo z ometom. Previdno sijajati razpoke, posvečamo večjo pozornost največjim razpokam, in zopet očistimo stene z brusnim papirjem. Če nameravate lepiti papir steklene stene za barvanje na suhih zidovih, potem površina za lepljenje ni kit.
  Kaj lepilo za lepilo stekla

Kako držati stekleno steno

Čeprav so steklene ozadje in delno skrivajo nepravilnosti sten, je še vedno bolje držati podlago in kiti površino. Če želite očistiti površino, morate odstraniti staro barvo ali ozadje. Tema, kako pravilno odstraniti ozadje, smo že podrobno razpravljali prej in tisti, ki se želijo seznaniti s tem gradivom, lahko to storijo sami. Ne bomo se zadrževali na tem.
  Kaj lepilo za lepilo stekla

Delo na lepljenju pečice s steklenimi vlakni

Delo pri nalaganju peči z ozadjem iz steklenih vlaken se začne s površino praška. Za premaz uporablja različne vrste ometa. Posebnost priprave plasti tal je, da mora biti gladka in enakomerna. Na površini ne sme biti razpok, jih je treba ometati. To je pomembno, saj lahko neenakomerna površina ali široka razpoke povzročijo, da se ozadje po nekaj časa zadrži. Za osnovo smo uporabili raztopino globoke penetracije.

Kako lepiti steklena ozadja?

  • kako lepiti steklena ozadja na steni?
Kot je bilo omenjeno zgoraj, lahko steklene stenske frizure do neke mere prikrijejo manjše nepravilnosti sten, vendar je še vedno priporočljivo, da se najprej premaknete in napolnite površino. In najprej je potrebno očistiti površino z odstranitvijo starih ozadij ali slikanja.
  Kaj lepilo za lepilo stekla

Kako lepiti steklena ozadja: priprava baze

Visoko kakovosten lepljenje ozadij v večji meri zagotavlja enako kakovostna priprava površine, ki jo je treba zlepiti - steklene zidarne v tem pogledu niso nobena izjema. Kako mislite, da je hrbtenica s številnimi zidovi streh pokrita z visokokakovostnimi ozadji? Tako je - nikakor ne. Zato je treba tej stopnji dela dati svoj rok.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty