niedziela, 28 października 2018

Ocenjeno za popravilo vhoda v 9-nadstropne zgradbe

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutno popravilo vhoda izvedeno v skladu z vnaprej določenim načrtom in roki. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanega dela.

Ocene za popravilo vhoda

Če so vsi najemniki odločili o ključnem koraku - za popravilo vhoda, morate vedeti, kako je ocena opravljena pravilno. Ta dokument vam omogoča, da se v prihodnosti izognete težavam pri popravilu.
  Ocenjeno za popravilo vhoda v 9-nadstropne zgradbe

Stroški popravil vključujejo naslednje delo:

Spajanje razpok v stopnišču, kiti in ometu izrezov, strganje bele barve, brizganje sten in stropa, belo pranje ali barvanje stropa z vodno barvo

Ocene za popravilo vhoda

Ocene za popravilo vhoda

Če se vsi najemniki vhoda odločijo za pomemben in odločilen korak, kot je prenova vhoda, morate vedeti, kako narediti oceno za popravilo vhoda. vse nianse, ki vam bodo pomagale, da se izognete težavam zaradi slabe izvedbe njihovega dela s strani graditeljev.
  Ocenjeno za popravilo vhoda v 9-nadstropne zgradbe

13 razlogov za šah cthutq Nemci zakaj rtf

Obnova vhoda Po tem se oceni. Partnerji Avtobus je napisal (a): potrebujem oceno za popravilo poravnave sten, stropov, vrat, oken, zamenjavo stekla in podobnega. Nikoli. Popravila vhoda Pred kratkim je popravila vhod v stanovanje. Ocene za popravila, gradbena dela. Primeri tipičnih izračunov: popravilo strehe. Kozmetični in remontni vhod se lahko oceni za delo vhoda. Na strokovni ravni opravljamo osebno dvigalo, ocenimo. Popravila sprednjih prostorov in skupnih prostorov ter pisarn in trgovin.
  Ocenjeno za popravilo vhoda v 9-nadstropne zgradbe

Zbiranje denarja za popravilo vhoda

Dom na vhodu je skozi apartmaje prejel predlog za izvedbo popravil, zbranih podpisov (5 nadstropij, 20 apartmajev). Zbrani v 1000r. iz apartmaja. Nismo podali svoje privolitve in se nismo naročili. Na splošno so popravila, zdaj pa grejo in zahtevajo denar! Kot se mi zdi, popravilo BREZPLAČNO mora narediti stanovanjski urad (ali TSZH) vsakih 5 let. Ker plačujemo za storitev "Vzdrževanje stanovanj." Od 14. septembra sem brez zaposlitve še vedno brez denarja. Kaj naj storim v tej situaciji? Ali ima višji porter pravico zahtevati denar od mene, za kar se nisem strinjal? Ali pa je že izsiljevanje?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty