piątek, 2 listopada 2018

Namestitev profesionalnega lista

  Namestitev profesionalnega lista

Začnemo namestitev - pripravljamo orodja in material

Zelo enostavno je sestaviti strešno ploščo z lastnimi rokami. Material je relativno lahka, zelo praktična in enostavna za rokovanje, zato so stroški namestitve valovitih tlakov precej dostopni. Da ne bi poškodovali pločevine med prevozom in raztovarjanjem, jih je treba prevažati navpično in se izogniti prepadom. Na strešnih listih valovitih listov se najbolje prilegajo po hlodih, ki so nameščeni s strehe na tla. Za namestitev strehe valovite plošče bo potrebno:
  Namestitev profesionalnega lista

Naprava letve za montažo strokovnega lista na streho

Pri polaganju profesionalnega tlaka na strehi je pritrjen na poseben zaboj. Izdelan je iz lesenega lesa, predhodno obdelanega z antiseptikom ali iz kovinskega profila z debelino stene največ 2 mm. Ta omejitev je posledica dejstva, da boste sicer morali vrtati luknje za namestitev vsakega strešnega vijaka. Na kovinske vijake je poseben košček, lahko pa je le kovina debela do 2 mm. Višina letve, to je razdalja od ene vodoravne palice do druge, je določena z nosilnostjo valovitega kartona. Navedeno je v tabeli.
  Namestitev profesionalnega lista

Prezračevanje

Pod streho katere koli hiše je vlaga vedno zgoščena, ki izstopa iz vseh strukturnih delov in prostorov stavbe. Da bi preprečili kondenzacijo, morate previdno izvesti izolacijo, parno ograjo in prezračevanje strehe.
  Namestitev profesionalnega lista

Pripravljalna dela

Pred samim postopkom namestitve je potrebno natančno in pravilno izračunati količino strešnega materiala in njegov videz. To lahko storite sami ali pa uporabite storitev podjetja, ki vam bo skrbnik pomagal.
  Namestitev profesionalnega lista

Profilirana folija: dodatna oprema, lastnosti

Prvi list valovitega talnega obloga je poravnan na strehah in koncu in je pritrjen z vijakom s tesnilnim podložko na grebenu. Po tem se drugi list položi in uskladi s prvim. Med seboj so pločevine pritrjene v vzdolžnem prekrivanju z vijaki z vijaki s tesnilno oblogo. Po pritrditvi treh ali štirih listov jih je treba poravnati vzdolž črte strehe in šele nato pritrditi na zaboj. Vsak naslednji popis bo pokrival prejšnji.
  Namestitev profesionalnega lista

Vsebina

  • 1. Postopna namestitev strešnih kritin
  • 2. Shema vgradnje profesionalnega tla
  • 3. Končajte previs in namestite na streho
  • 4. Možnosti previsanja streh
  • 5. Pravilno namestitev koncev in grebenov
  • 6. Hrbtišče in njena namestitev
  • 7. Stranska letev: namestitev in naprava
  • 8. Izravnava strehe do stene

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty