czwartek, 1 listopada 2018

Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Torej, kiti avtomobil: priprava za polnjenje in barvanje.

Začnimo z dejstvom, da je površina skrbno pripravljena in očiščena iz korozije, spojena in pripravljena za gnetenje. Preden začnete, morate poznati glavno pravilo - debelina sloja kit ne sme biti večja od 2-3 mm, če boste morali uporabiti debelejši sloj, je bolje, da se obrnete na tuljavo ali sami odpravite napake telesa. Debela plast je povezana z neizogibno razpoko, ki se bo pojavila zaradi velikih notranjih napetosti. Pred nanosom vsakega novega sloja se prepričajte, da je prejšnja popolnoma suha.
  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Orodja in materiali za delo

Preden popravite in napolnite nepravilnosti z lastnimi rokami, opravite pripravljalno delo. Vključujejo pridobitev potrebnega materiala, pripravo orodij in pripravo same lokacije, ki zahteva obnovo.
  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Kako uporabljati kit na avtomobilih

Kiti se uporablja z gladkimi in lahkimi premiki od vrha do dna, v več korakih ne sme biti veliko kiti materiala. Kiti kiti prelijemo v tankih plasteh, tako da ne postane porozna in se ne preplaši. Po prebijanju več prestopov nadaljujte z mletjem.
  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Vrste avtomobilskih kiti

Na prodajnih policah materialov za popravilo karoserije najdete vsaj ducat različnih vrst kiti. Morate vedeti, katero izbirati za določene vrste dela. Ali bo morda potrebno kupiti več vlakov hkrati.
  Avtomobilski kiti kot kiti avtomobila

Priprava na kiti

Najprej je treba temeljito očistiti površino. Če želite to narediti, popravite območje, ki ga potrebujete za pranje, da odstranite umazanijo. Potem je potrebno brisati s topilom. Po tem boste videli kje kiti, kjer so velike in manjše napake. Tako lahko jasno določite, kje in kako postaviti kiti na avto, si oglejte meje okvarjenega območja. Vse ostre površine, razpoke je treba očistiti z velikim brusnim papirjem. Prav tako se je treba znebiti sledov rje. Vsi ti postopki so priprava na barvanje avtomobila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty